tirsdag 26. mai 2009

ENDELIG!!





Jeepen er hentet og vi har endelig ankommet San Francisco. Sitter nå på hotellet og etter å ha kjørt bil siden 12:00 i går, og ankom SF i dag 09:00!! Så dette har vært en LANG biltur!!
Men vi har kjørt og sovet på skift, så nå skal vi bare ta en dusj før vi går ut og kikker litt. Hotellet ligger utrolig sentralt, vi bor i 11. etasje, og trikken går rett utenfor vinduet. Vi er kjempefornøyde med rommet.
Det er ikke lys på hovedveiene her, så det var litt ekkelt. Men det endte jo godt og vi kom helskinnet frem. Har aldri sett så mange biler på veien før. Tok jo en evighet å komme gjennom bommen og brua osv. Men nå er vi her, og det er bakker overalt. Utrolig fin by så langt, men igjen, ingen lett by å kjøre bil i. Skal bli godt å endelig bruke bena.
Hatt også kjempe fint vær siden jeg kom hit. Bare sol og varmegrader så langt.

Først kjørte vi ned langs kystveien nedover, men da det begynte å bli mørkt, og vi fant ut at på denne veien ville vi ikke være fremme før 12:00 i dag, så kjøre vi tilbake på 4-felts-motorveien. Men da gikk det fort nedover. Det var alikevel mørkt, så hadde ikke sett så mye langt kysten uansett. Det kommer flere bildet etterhvert. (Så snart jeg skjønner litt med av denne bloggsiden;)

1 kommentar:

  1. Godt å se at dere er underveis og in good shape. Gi oss hotelladressen så vi kan spore dere på google earth....hilsen pappa

    SvarSlett