lørdag 30. mai 2009

L.A., Hollywood og Disneyland






Onsdag morgen kjørte vi nedover til L.A. etter å ha vært i San Francisco i 3 netter. Vi måtte jo da selvfølglig bytte bil pga at bilen trengte oljeskift, så nå har vi fått en Toyota Highliner eller noe =p
Hadde det veldig fin i S.F. hvor vi fikk sett Golden Gate og kjørte trikken oppover bakkene.

Da vi kjørte ned mot L.A. fulgte vi Interstate 5 hele veien siden det var den korteste veien. Tok ca. 6 timer fra S.F. Det gikk nokså fort, men det var UTROLIG varmt på stoppene vi hadde fra S.F. til L.A. Var jo midt ute i øde ørkenlandskap. Men varme er da alltid digg ;)
Vi kom ned til L.A. i går ettermiddag rundt halv 6, og slappet av litt på hotellet før vi bestemte oss for å gå ut å kikke hva som lå rundt oss. Bare 2 min nede i gata ligger Hollywood Bvl., og vi tok Starwalk da og så på alle stjernenavnene som var gravert i på stjernene på gata. mange kjente og ukjente navn.
I dag har vi vært i Disneyland, og hilst på blandt annet, Minnie, Mikke, Langbein, Ole Brumm og Tigergutt. Også kjørt noen attraksjoner, men var noen utrolige lange køer. Noen tok 15 min, mens andre tok en time, så vi kjørte ikke alt. Brukte hele dagen der. Men koste oss masse.
I morgen bli vi hentet utenfor hotellet av en sightseeing buss som skal ta oss med på en City Tour i Hollywood, se hvor mange av kjendisene bor, og til slutt Universial Studios. Det blir artig!

Søndag går turen videre til Las Vegas hvor vi også bli i 3 netter. Det blir en fin tur gjennom ørkenen tenker jeg =p

4 kommentarer:

  1. Jeg ser at dere koser dere ...Universal Studios er herlig...gled dere ....her hjemme er d 25 gr og flott pinsevaer...hugs and kisses from daddy

    SvarSlett
  2. Morro :) kos dere videre!!! marie

    SvarSlett
  3. Høres ut som dere koser dere. Litt misunnelig merker jeg. Ha en god tur videre! :)

    SvarSlett
  4. Hei Karianne,
    Du er ein skikkeleg heldiggris. Gled deg til Las Vegas, det er heilt uverkeleg. Få med deg fontenen utenfor Bellagio Hotel! Du vil forstå kva eg meiner når du har opplevd den. God tur og kjør no endeleg forsiktig. Beste helsing Elisabeth (Tysnes)

    SvarSlett