onsdag 24. juni 2009

Harvard og Yale University

Etter Niagara Falls, kjørte vi ned til Bosten for å overnatte der for kvelden. Da bestemte vi oss også for å stoppe innom Harvard University. Der var det kjempefint, og man får veldig lyst til å gå på skole der, når man ser hvor gamle og fine bygningene er. Får nesten følelsen at man er på et filmset, siden det er det man forbinner Harvard med. Alle filmer og serier som det blir pratet om.

Samme dagen kjørte vi ned til New Haven for å være der for natten. Dette var fra 13. - 14. juni. Dro ned for å se på Yale University, før turen gikk videre til New York. Yale syns jeg var mer koselig enn Harvard da. Men det er vel smak og behag :)

Da vi ankom New York, stoppet vi utenfor hotellet for å lempe ut bagasjen, før vi leverte bilen. Det er helt HÅPLØST å kjøre bil i New York. Folk bare tuter og kø over alt. Glad vi ikke skulle kjøre i denne byen. Så kostet det fra $30 og oppover for å parkere bilen for 24 timer. Etter bilen var levert, var vi klare for hva New York har å by på av shopping, ting å se på, og uteliv..

(Beklager det tok så lang tid til å oppdatere, men har vært så sliten etter jeg kom hjem. Men det kommer det kommer)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar