onsdag 24. juni 2009

Siste dagen + hjemreise




19. juni var dagen reisen vender hjemover til Norge. Vi checket ut av hotellet i 11 tiden, og oppbevarte bagasjen der til vi ble hentet av taxi og skulle på flyplassen i 7 tiden.

Brukte tiden i dag til tusle rundt, å kjøpe inn de siste tingene vi trengte.
Etter å ha tittet litt i butikker på Union Square, bestemte vi oss for å dra på kino for å se The Proposal, som hadde premiere siste dagen. Dette gjorde vi for å få tiden til å gå litt fortere.
Det var en utrolig stor og fin kinosal, som jeg også tror brukses til noe teaterstykker eller noe muliges. Filmen var morsom, satt å lo nesten hele tiden. Hehe.. Men filmen kommer ikke til Norge før i September, så vi bestemte oss for å se den før vi dro fra USA.

Etter kinoen gikk vi å spiste litt før vi dro tilbake til hotellet. Der gikk vi gjennom siste pakking av bagasje før vi ble hentet.

Bilen vi ble hentet i, var som en mini limo. Den hadde sota ruter bak, og VELDIG god plass. Det var stas å kjøre.

Flyet vårt lettet rundt 22:00 fra JFK Airport, og vi landet rundt halv 12 lokaltid i Amsterdam. Vi var begge nokså trøtte kan man si. Flyet videre til Sandefjord gikk ikke før 15:15, så vi spiste litt og slappet av før vi trasket de endeløse gangene på flyplassen i Amsterdam. Så fant vi endelig vår gate.
Sovnet med en gang jeg satte meg på flyet, men våknet godt og vel halvveis. Flyreisen hjem tok bakre 1 time og 20 minutter, så vi landet rundt kvart på 5 på Torp i Sandefjord.

Da vi ankom Torp, gikk vi innom tax free før vi hentet bagasjen på rullebåndet.
To kofferter hver, to håndbagasje hver og noen poser hadde vi med oss da vi trillet ut av flyplassen der foreldrene våre dtos og ventet og var veldig glade for å se oss igjen =)

Vi har hatt en kjempe tur, og vil anbefale alle andre å gjøre det den gangen de har tid og penger til det. Vi har opplevd veldig mye, men det tar litt tid å fordøye. Det går nok opp for oss hvor mye vi har vært gjennom. Men akkurat nå er det deilig å være hjemme å slappe av, ingen plan å følge, og ikke minst NORSK MAT!!
Håper dere som fulgte med på bloggen syns det var moro å følge vår reise =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar