torsdag 4. juni 2009

Veien til Flagstaff






Hei igjen lesere!
Vi sitter nå på Motel 6 i Flagstaff etter litt av en dag.
Begynte dagen med et smil og målet vårt var Gran Canyon. Men da vi kom til Kingman og fylte bensin, var det en bilmekaniker som kom bort og sjekket dekkene våre av en merkelig grunn. Men det var det endelig godt at han gjorde. For de hadde kjørt sine siste mil. Begge hjulene foran var begge to veldig slitte, og man kunne se stoffet på hjulet vise seg, noe som tydeligvis ikke er bra. Så vi ringte Alamo IGJEN!!! De var IKKE hjelpsomme, og vi fikk ikke lov til å skifte dekk hos denne mannen som hadde funnet feilen. Hadde han kunnet bytte dekkene, kunne vi vært av gårde innen 20 minutter og kjørt ned til Flagstaff for å bytte bil. Men neida, det kunne vi ikke gjøre. Så vi måtte vente på en tauebil som kom kjørende med ENDA en ny bil vi skulle ha på veien. Så han måtte vi vente 4 timer på!! Dette er virkelig dårlig fra Alamo. Det er andre gang på en uke at det er noe galt med bilene vi har fått. Og det er begrenset hvor god tid vi har.. Den nye bilen vår, er helt lik den første Jeepen, bare litt anderledes inni. Så det er iallfall en bil vi har kjørt før.
Da vi satt og ventet på at bilen skulle komme, måtte vi jo få tiden til å gå, så vi kjøpte en film på bensinstasjonen (ganske øde og lite å finne på der vi var). Da kjøpte vi filmen Road Trip (selvsagt), og satte oss i baksetet i bilen og spilte den av på Christina sin PC.
Like før filmen var ferdig, kom tauebilen med Jeepen, og vi kunne endelig komme oss på veien igjen. Da var klokka 7, og vi skulle vært i Gran Canyon klokka 5. Så da rakk vi ikke Gran Canyon i dag, men skal rekke det i morgen. Etter vi har sett Gran Canyon, går turen ned til Route 66 opp til Chicago.
Som dere sikkert skjønner, har vi hatt en del problemer med bilen. Men jeg klarer ikke skjelle eller kjefte på folk på engelsk, fordi jeg ikke finner ordene, om ikke skulle jeg klaget MYE, og krevd å få noe avslag eller noen penger tilbake. Det er jo uakseptabelt at det er så mye greier når de VET vi skal kjøre helt til New York. Men men, skal prøve å klage når vi leverer bilen!!
Men vi får nå håpe bilen iallfall holder til Chicago (som vi ankommer mandag 8. juni)!

På veien nedover, så vi masse fint landskap, og kjørte over Hoover Dam (eller noe). Og vi forventer å se mye fint i dagene fremover =)

1 kommentar:

  1. shiit dere koser dere altså! herlig blogg! have fun jenter!:D:D jeg må smile litt av bilkatastrofen deres..får håpe neste holder et par dager;)Merete:D

    SvarSlett