søndag 7. juni 2009

Route 66 og Springfield







Da var vi endelig tilbake i rute etter mye greier med bilen. Men nå er vi i Springfield, MO, og reiser videre til St. Louis i morgen, før vi ankommer Chicago mandag og blir der over til onsdag.
I går gjorde vi ikke annet enn å kjøre i 8 timer fra Alberquerque til Oklahoma City. Så det er ikke stort å skrive om.
Men i dag, da bestemte vi oss bare å ta av fra Interstate 44 og kjøre på Route 66 ned til en liten landsby som heter Sapulpa. Av ren tilfeldighet, parkerte vi bilen og ikk ned til "hovedgata" i bygda, og der hadde de en slags bilmesse, med mange gamle veteranbiler, og mange andre slags biler. Det var ganske så artig.
Etter det kjørte vi videre på Route 66 og var kjørte gjennom en del små søte landsbyer som virket veldig øde. Men koselig var det.

Det som var litt morsomt på turen, var da vi lå på Interstate 44 og kjørte av mot Route 66 og ned til Sapulpa, så måtte vi betale bompenger. Det kostet $3,50 for oss to, vi betalte $4 og fikk igjen $1,50. Altså, vi betalte bare $2,50.
Men ikke lenge etter at vi hadde kjørte fra Sapulpa og opp igjen på Interstate 44, så måtte vi igjen betale bompenger på $3,50. Denne gangen fikk vi riktig antal penger tilbake. Men rett etter av vi hadde bestlat bompenger, så bestemte vi oss for å ta av til Route 66 igjen for å finne nok en liten landsby. Men da vi tok av, kom vi nok en gang til en bom. Så han i luka spurte hvor vi kom fra, vi viste han kvitteringa, og vi fikk igjen $1,75 (?). Etter å ha kjørt et lite stykke på Route 66, så skulle vi ut på Interstate 44 igjen, men da møtte vi igjen på en bom, og vi tenkte da vi skulle betale tilbake de $1,75, men neida, da skulle vi bare betale $0,50. Så vi satt som do spm. tegn etter den siste bommen, men bare gjorde som dem sa. Hehe..

Nå sitter vi da på Motel 6 i Springfield og skal snart lukke øynene. Har hatt en rolig lørdagskveld på rommet, med film på TV og snacks. Utelivet tar vi igjen i New York ;)

-Forresten. I går viste igjen bilen vår at den trengte Olje Skift, så vi må nok få byttet olje (forhåpentligvis ikke bil) i Chicago. Skal ikke være greit. Samme skjedde med første Jeepen vi hadde-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar