onsdag 24. juni 2009

Top of the Rock, Rockefeller, Madison Square Garden, Madame Tussauds, Central Park og Empire State Building.

Onsdag 17. juni fikk vi gjort mye!
Først dro vi på en guidet tour på Rockefeller, hvor vi også kom på toppen av Top of the Rock. Der så vi utover hele New York. Fantastisk! Da vi gikk på guidet tour, fortale guiden om familen Rockefeller og hvordan det hele startet med radio, tv, osv. Var en veldig kul tour guide.

Etter Rockefeller, dro vi på en guidet tour på Madison Square Garden, hvor de gjorde klart til Earth, Wind and Fire konserten som skulle være samme kvelden. Det er visst over 500 events på den arenaen hvert år. Det er SINNSYKT mange. Det er konserter, basketball, tennis, ishockey, boksing, ja, you name it. Mye var det iallfall. På touren kom vi inn i basketballgarderoben og ishockeygarderoben. Basketballdøra var KJEMPE høy, slik at spillerne kunne komme seg inn. Mens ishockeydøra var normal størrelse på, med veldig bred (slik at keepern skulle komme seg inn uten å ta av å på seg utstyret).
Vi fikk også se hvordan det var å sitte på tribunen, både "vanlige" plasser, og egene VIP lounger. Arenaen var UTROLIG stor!

Vi ville jo ha med oss Central Park (noe vi også så fra Top of the Rock). Parken er STOR, så vi orket bare den lille delen nederst ved subway-stoppet. Vi ble gode på å ta t-banen der. Hehe. Parken er veldig koselig, og man kan bli syklet rundt om i parken, leie egen sykkel, eller ta hest og kjærre. Vi tok bena fatt, og gikk så vidt inn i parken. Bena våre var helt gående etter mye gåing resten av dagen.


Etter parken, dro vo på Madame Tussauds for å se på alle voksfigurene. Det var veldig moro. Skal legge ut noen bilder derifra, for er ikke så mye å skrive om ;)


Vi dro tilbake på hotellet etterpå for å slappe litt av, før vi skulle opp i Empire State Building for å se New York på nattetid. Det var en helt utrolig utsikt. Vi kom oss vel opp til 86. etasje eller noe. Så det var ganske langt ned. Men det er ikke første høye tårnet vi har vært oppe i, i løpet av turen. Det blåste veldig mye på toppen, så vi ble ikke der så lenge før vi tok heisen ned igjen, og tok kvelden på hotellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar