onsdag 24. juni 2009

Statue of Liberty og Ellis Island










Mandag 15. juni, var vi bare ute å shoppet og ble kjent rudnt i gatene på Manhatten og Fifth Avenue. Og tro meg, shopping ble det nok av ;)
Plutsleig rundt 5-6 tiden den dagen, begynte det å regne en foss i en halvtime-times tid. Det var veldig spesielt, men vi løp av gårde med en paraply i den ene hånda, og poser i den andre hånda. Etterhvert måtte vi trille på en koffert i tillegg, siden vi hadde kjøpt oss en ny koffert hver.

Tirsdag 16. juni, bestemte vi oss for å ta en tur til Statue og Liberty of Ellis Island der alle måtte innom før de fikk komme til landet for å bo der. Vi kjøpte oss et New York Pass, som gav oss fri adgang til over 40 forskjellige ting. Frihetsgudinnen var mye mindre enn det jeg trodde. Den var ikke liten, men bare mye mindre enn det jeg hadde sett for meg i forhold til bilder, filmer osv. Men men. Det blåste nokså mye, og vi hadde ikke da selvfølgelig ikke med oss noen genser (optimister som vi var). Så vi var ikke veldig lenge på Liberty Island før vi tok båten videre til Ellis Island. Der så vi noen ting de hadde stilt ut som kom fra nordmenn, det var ganske morsomt. Var litt artig å være der, men vi var så slitne i bena, og litt kalde, så vi bestemte oss for å ta båten tilbake til fastlandet.

Der gikk vi litt rundt ved Wall Street for å titte på oksen som står utenfor, og alle de finansielle bygningene. Vi skulle på en Financial Tour på torsdag, så fant ut at vi ville se og få vite mere da. Ble tidlig kvelden denne dagen. Fordi i morgen, ventet en ny dag, med nye ting å se på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar